Om Barnfokus.se

Hejsan, kul att just Du hittat hit!

Varmt välkommen till oss här. Allt här handlar om bröstpumpar och aming.

Vi vet att det inte är helt enkelt att välja Bröstpump. Vårt mål här är att försöka hjälpa dig på vägen. Så ta dig lite tid, läs genom det material vi har att erbjuda och med hjälp av det bilda dig en uppfattning om vad som är bäst i din situation.

Barnfokus.se finns för att hjälpa dig som mamma att välja bästa möjliga Bröstpump för just dig och dina behov.

Om Bröstpumpar

Det finns en rad olika märken och modeller ute på marknaden. Detta är naturligtvis bra men har samtidigt gjort det lite svårare att välja. Att dessutom välja rätt första gången kan vara nästan omöjligt. Vi vet även, efter egen erfarenhet, att ett felval kan leda till smärta och obehag samt i värsta fall problem att producera och kunna amma sitt barn.

Därför är vårt mål med Barnfokus.se att jämföra, vägleda och hjälpa alla mödrar där ute till att kunna välja den absolut bästa pumpen för dig och din bebis.

Om Amning

Amningen och matning är en stor del av en bebis första levnadsår. Och samtidigt även för dig som mamma. Oavsett hur du väljer att mata ditt barn så finns det gott om råd där ute. Och produkter och hjälpmedel att använda sig av.

Här försöker vi guida dig genom denna djungel och leda dig in på de råd och produkter som vi tycker är bra och värda att följa samt använda.

Hoppas vi kan vara till hjälp!

Vid frågor, tips eller annat använd vår kontaktsida.